Informatie en Tarieven

 


ACTIE! ACTIE! ACTIE!

Met enige regelmaat hebben wij een leuke aanbieding. Houdt de website en/of Facebookpagina daarom goed in de gaten!

ACTIE! ACTIE! ACTIE!
__________________________________________________________________________________

De fotoshoots vinden plaats op locatie. Het voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van natuurlijk licht. Met dit licht kun je spelen en dit brengt een mooie sfeer in de foto. Daarnaast voelen veel mensen en dieren zich buiten meer op hun gemak dan in een studio, hierdoor worden de foto’s minder “statisch”. Het enige waar je bij een buitenshoot rekening mee dient te houden, is het weer. En dat is helaas niet altijd even goed te voorspellen. Bewolking en/of kouder weer is geen enkel probleem: de foto’s zullen net zo mooi worden als wanneer de zon schijnt. Bij regen en/of harde wind (min. windkracht 7) wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst. _____________________________________________________________________________________________

Ik hanteer “All-in” prijzen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en hoeveel bewerkte foto’s je ontvangt. Alle prijzen zijn inclusief de shoot-tijd, selectie, nabewerking, online selectiemogelijkheid en BTW.

De pakketten:

Budget:

Korte shoot
Inclusief 3 bewerkte foto’s
max. 1 model (extra model € 10,-*)
€65,-
_______________________

Normaal:

Inclusief 5 bewerkte foto’s
max. 2 modellen (extra model € 5, *)
€90,-
_______________________

DeLux:

Inclusief 8 bewerkte foto’s max. 4 modellen (extra model € 5,-*)

€125,-
_______________________

U kunt altijd extra foto’s bijbestellen a €15,- per stuk of per set van 4 extra foto’s voor € 50,-

*Bij keuze voor een extra model blijft het aantal inbegrepen foto’s gelijk.

Let op: alle bedragen zijn excl. reiskosten a € 0,30 p/km. Binnen een straal van 5 km rond Oldenzaal worden geen reiskosten berekend.

Foto’s op concours, grotere totaal pakketten, groepsshoots, nestpresentaties of bijvoorbeeld een (dag)deel op uw feest of evenement in overleg. Bijna alles is mogelijk dus neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

_____________________________________________________________________________________________

Bij het boeken van een fotopakket betaal je niet alleen voor de fotoshoot (in tegenstelling tot bij veel fotografen), er zit ook een aantal bewerkte foto’s bij de prijs in, tegen een gereduceerd tarief. Gekochte foto’s voor eigen gebruik worden digitaal aangeleverd op hoge resolutie en zonder logo. Je kunt zo zelf bepalen welke foto je wil laten afdrukken. Ook bepaal je zelf op welk formaat, wanneer en hoe vaak je dit doet. Foto’s voor gebruik op social-media worden afgeleverd met logo. Om bij het uploaden naar (bijvoorbeeld) Facebook zoveel mogelijk van de kwaliteit te behouden, worden deze foto’s gecrompimeerd tot de best mogelijke resolutie voor social media.

Voor aanvang van de fotoshoot bespreken we waar en wanneer deze gehouden wordt, maar ook welk fotopakket je wenst. De gereserveerde tijd is volledig jouw tijd! Je bent vrij om aan te geven wat je graag wilt en ik sta altijd open voor jouw eigen ideeën. Tussendoor zal ik ook af en toe foto’s laten zien op mijn camera, zodat je gevoel krijgt bij de foto’s en we vanuit hier samen verder kunnen werken. Kleine kinderen en dieren zijn een vak apart en hebben soms wat meer tijd nodig. Het hoeft niet direct goed te gaan. Ik heb veel geduld en werk spelenderwijs met ze naar een mooi resultaat. Het belangrijkste is dat ze het leuk blijven vinden, dit zie je terug in de foto’s!

Binnen 5 dagen na de fotoshoot staat er een album online (met een selectie van 15-50 beelden afhankelijk van het pakket), waaruit je de hoeveelheid foto’s behorend bij het pakket kunt kiezen. Bij bijstellingen zal hiervoor een aparte factuur worden toegezonden.
Nadat je je keuze hebt doorgegeven, ontvang je binnen 2 weken een link, waarmee je de foto’s kunt downloaden.

_____________________________________________________________________________________________